Novemberkåsan och publiken

Den som planerar att titta på Novemberkåsan kan dels söka information hos årets arrangör, det brukar finnas en officiell webbsida, men idag kan det även finnas en sida på Facebook. Alla som tänker ge sig ut i skogen och följa förarnas kamp uppmanas att lyssna på och respektera de anvisningar som ges av tävlingens funktionärer. Det gäller att inte vara i vägen för de tävlande samt att inte på något sätt blockera sådana tillfartsvägar som är tänkta att användas vid eventuella räddningsauktioner. Att läsa och följa skyltar samt att inte skräpa ner är också en uppmaning till publiken.

Dungey-A2För den som spelar på onlinecasino är det också viktigt att följa instruktioner, inte minst för att förstå alla erbjudanden och kunna ta del av olika typer av bonus och freespins. Man kan Klicka här och läsa om alla kampanjer samt om det stora utbudet av spännande och roliga spel som finns online. Oavsett om man föredrar bordsspel eller slots är det viktigt att ta reda på spelets regler innan man börjar spela. Idag är det möjligt att spela både vid sin stationära dator och på sin mobila enhet, så innan Novemberkåsan startar kan man roa sig med att spela online ute i skogen.

Alla som tagit sig till Novemberkåsan som publik kan följa både dags- och kvällsetapper. Man står där och tittar mot startrampen och kanske får man en glimt av årets hedersstarter. Den som startar tävlingen kan vara en kändis eller rent av kunglighet. De flesta som ger sig ut i skogen för detta evenemang gör det sannolikt för tävlingens skull, men det brukar bli en extra tillströmning av folk när det är någon känd person som ska agera som starter.

Vissa år har en del av publiken blivit något överförfriskad. Ute i skogen kan det vara både kallt, ruggigt och blött, men arrangörerna uppmanar alltid publiken att ta det lite lugnt med alkoholen, inte minst med tanke på de tävlande. Att störa tävlingen på grund av fylla är oacceptabelt.